15/05/2015 Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι : Νεότερες εξελίξεις

Διαβητική Νευροπάθεια, Διαβητικό Πόδι : Νεότερες εξελίξεις  
 

Share

3,685 total
2,192 video
Views:
 
Sort by Date | Views
Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές του Πανεπιστημίου Harvard, αλλά και πολύ σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα συμμετέχουν στην εξαιρετικά υψηλού επιπέδου επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 22-24 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή 22/05/2015 θα δοθεί το βήμα σε νέους ομιλητές να αναπτύξουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους στον Σακχαρώδη Διαβήτη. Τα θέματα που τους έχουν δοθεί προς ανάπτυξη αφορούν στην καθημερινή κλινική πράξη σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Το Σάββατο 23/05/2015, στην εκδήλωση που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή ομιλητών από το Πανεπιστήμιο Harvard, θα αναπτυχθούν θέματα γύρω από τα νεότερα δεδομένα στη διαβητική νευροπάθεια και το διαβητικό πόδι.

Την Κυριακή 24/05/2015 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά ζωντανή επίδειξη και εκπαίδευση στις τεχνικές διάγνωσης της περιφερικής και της νευροπάθειας του Αυτονόμου Νευρικού Συστήματος, της εξέτασης και διάγνωσης της Περιφερικής Αγγειοπάθειας και της περιποίησης και φροντίδας του διαβητικού ποδιού.